Wasmachine Trillingsdempers: De oplossing voor trillende wasmachines

De was doen is een van die taken die bijna niemand echt leuk vindt om te doen, maar wel noodzakelijk is om onze kleren schoon en fris te houden. Helaas kan het gebruik van een wasmachine soms vervelende trillingen veroorzaken. Deze trillingen kunnen niet alleen lawaai maken en de buren storen, maar kunnen ook schade toebrengen aan uw wasmachine en de vloer waarop deze staat. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: wasmachine trillingsdempers.

Wasmachine Demper - Trillingsdemper - Anti Slip Trilmats - Schokdemper - 4 Stuks Anti Tril Poten -

Onze favoriet

Met de Wasmachine Dempers elimineer je trillingen, geluid en vibratie, voorkom je schade aan je ondergrond en zorg je ervoor dat je wasmachine of droger niet gaat lopen. De dempers zijn universeel en passen makkelijk onder elke wasmachine, droger of vaatwasmachine. 

 • Gebruiksgemak
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Trillingsdempers Wasmachine - 4 Stuks - Wasmachine dempers - Extra Dik - Universeel voor Wasmachine en Droger - Geluidsdempers - Trillingsdempers - Anti Trillingsmat - Wasmachine Verhoger

2e beste keuze

Met deze trillingsdempers demp je zowel geluid als trillingen van je wasmachine, droger en vaatwasser. De dempers zijn universeel en makkelijk te plaatsen. Door het extra dikke rubber worden trillingen en geluid nog beter gedempt. 

 • Gebruiksgemak
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Trillingsdempers wasmachine – Set van 4 stuks – Wit - Voetjes wasmachine & droger - Wasmachine demper – Anti trillings / vibratie dempers pads – Antislip rubber – Trillingsmat – Antislipmat - Schokdempers wasmachine

3e beste keuze

Een wasmachine trillingsdemper is een kleine, maar krachtige oplossing voor trillende wasmachines. Deze kleine apparaten worden onder de poten van uw wasmachine geplaatst en helpen om de trillingen te verminderen, waardoor geluidsoverlast en schade aan uw wasmachine en de vloer waarop deze staat, worden voorkomen.

 • Gebruiksgemak
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit

Op deze pagina:

Wat zijn wasmachine trillingsdempers?

Wasmachine trillingsdempers zijn kleine apparaten die onder de poten van uw wasmachine worden geplaatst om de trillingen te verminderen. Deze dempers zijn meestal gemaakt van rubber en hebben een honingraatstructuur om schokken te absorberen. Wasmachine trillingsdempers zijn er in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van verschillende soorten wasmachines te voldoen.

Waarom zijn wasmachine trillingsdempers belangrijk?

Als uw wasmachine te veel trilt, kan dit leiden tot schade aan de machine en de omgeving waarin deze zich bevindt. Het kan ook lawaai veroorzaken en overlast veroorzaken voor de buren. Door wasmachine trillingsdempers te gebruiken, kunt u de trillingen verminderen en het lawaai tot een minimum beperken. Dit zorgt niet alleen voor een rustigere en meer ontspannen waservaring, maar kan ook de levensduur van uw wasmachine verlengen.

Hoe werken wasmachine trillingsdempers?

Wasmachine trillingsdempers werken door de trillingen van uw wasmachine te absorberen. De honingraatstructuur van het rubber waaruit de dempers zijn gemaakt, helpt schokken op te vangen en te verdelen, waardoor het geluid en de trillingen worden verminderd. Door wasmachine trillingsdempers onder de poten van uw wasmachine te plaatsen, wordt het contact tussen de machine en de vloer verminderd, waardoor trillingen worden verminderd en het geluidsniveau afneemt.

Welke wasmachine trillingsdempers zijn het beste?

Er zijn veel verschillende soorten wasmachine trillingsdempers op de markt. Bij het kiezen van de juiste dempers voor uw wasmachine is het belangrijk om te letten op de afmetingen van de dempers en de vereisten van uw wasmachine. Sommige wasmachines hebben specifieke vereisten voor de maat en het type trillingsdemper dat nodig is, dus het is belangrijk om te controleren wat de fabrikant aanbeveelt.

Sommige populaire merken van wasmachine trillingsdempers zijn onder andere Silent Feet, Vibration Solution, en SteadySpin. Het is ook mogelijk om universele trillingsdempers te kopen die geschikt zijn voor een breed scala aan wasmachines.

Hoe installeer je wasmachine trillingsdempers?

Het installeren van wasmachine trillingsdempers is een eenvoudig proces dat u zelf kunt doen. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

 1. Schakel uw wasmachine uit en haal de stekker uit het stopcontact.

 2. Til de wasmachine voorzichtig op en schuif de oude dempers van de poten af. U kunt ook de oude dempers gewoon afknippen met een schaar.

 3. Plaats de nieuwe wasmachine trillingsdempers onder de poten van de wasmachine. Zorg ervoor dat de honingraatstructuur van het rubber naar de vloer is gericht.

 4. Laat de wasmachine voorzichtig zakken en controleer of deze waterpas staat. U kunt de poten van de wasmachine aanpassen als dat nodig is.

 5. Sluit de wasmachine weer aan en zet hem aan om te controleren of de trillingen zijn verminderd.

Andere tips om trillingen te verminderen

Naast het gebruik van wasmachine trillingsdempers zijn er andere stappen die u kunt nemen om de trillingen te verminderen. Hier zijn een paar tips:

 1. Plaats uw wasmachine op een stevige, vlakke ondergrond. Als de vloer ongelijk is, kunt u een stuk triplex of MDF onder de wasmachine leggen om de ondergrond vlakker te maken.

 2. Verdeel de was gelijkmatig over de wasmachine. Als de was ongelijk verdeeld is, kan dit leiden tot onbalans en trillingen.

 3. Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel. Te veel wasmiddel kan ervoor zorgen dat uw wasmachine meer schuimt, wat kan leiden tot onbalans en trillingen.

 4. Laat de wasmachine niet overbeladen zijn. Een te volle wasmachine kan ook leiden tot onbalans en trillingen.

Conclusie

Wasmachine trillingsdempers zijn een eenvoudige en effectieve manier om trillingen en lawaai te verminderen die worden veroorzaakt door uw wasmachine. Door wasmachine trillingsdempers te gebruiken, kunt u niet alleen genieten van een rustigere waservaring, maar ook de levensduur van uw wasmachine verlengen en schade aan uw vloer voorkomen. Vergeet niet om de afmetingen van uw wasmachine te controleren en de juiste wasmachine trillingsdempers te kiezen voor de beste resultaten. Hopelijk heeft deze gids u geholpen om meer te leren over wasmachine trillingsdempers en hoe u ze kunt installeren om van uw waservaring te genieten.