De beste LG wasmachine van 2023

Een wasmachine is een belangrijk apparaat in elk huishouden en een LG wasmachine kan de perfecte keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar innovatie en stijl. In dit artikel zullen we de verschillende modellen van LG wasmachines bespreken, variërend van de LG wasmachine 8 kg tot de LG wasmachine 9 kg. We zullen ook kijken naar de handige LG wasmachine app, hoe u eventuele storingen kunt oplossen en hoe u de LG wasmachine kunt resetten. Ten slotte zullen we enkele aanbiedingen bespreken om u te helpen geld te besparen op uw aankoop van een LG wasmachine.

Onze favorieten

LG GC3V708S2 TurboWash 39

Onze favoriet

De LG GC3V708S2 TurboWash 39 wast snel en energiezuinig kleine en grotere wasbeurten, waardoor je bijvoorbeeld het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer kunt wassen. Het TurboWash programma zorgt ervoor dat je favoriete outfit in 39 minuten schoon is, terwijl de Steam+ optie je kleding en beddengoed extra goed schoonmaakt, allergenen en bacteriën verwijdert en kreukels vermindert. Daarnaast beschikt deze wasmachine over AI DD technologie, waardoor je outfits langer mooi blijven.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
LG GC3V309N4

2e beste keuze

De LG GC3V309N4 wast energiezuinig grote ladingen beddengoed en kleding met 14 wasprogramma's, waaronder Quick 30 voor licht bevuilde kleding en Stain Care voor het verwijderen van vlekken. De koolborstelloze Direct Drive motor zorgt voor minder trillingen en geluid en een langere levensduur. De 6 Motion technologie past de trommelbewegingen aan op het type wasgoed, waardoor het extra goed verzorgd wordt. De wasmachine is gemakkelijk te bedienen met een app op je telefoon.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
LG GC3V409N5

3e beste keuze

De LG GC3V409N5 is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A en een geluidsniveau van maximaal 71 decibel, wat relatief stil is. Met 9 kilogram vulgewicht heb je extra veel plek voor je beddengoed en met het stoomprogramma worden bacteriën en allergenen verwijderd. Ook is er een programma voor gevoelige huid of allergieën, en voor wol en zijde is er een AI DD motor die de instellingen op de stof aanpast, zodat je favoriete outfit langer mooi blijft en je er dus langer van kunt genieten.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit

Op deze pagina:

LG Wasmachine 9 kg

Als u op zoek bent naar een wasmachine met een grotere capaciteit, dan is de LG wasmachine 9 kg misschien wel de juiste keuze voor u. Deze wasmachine biedt 9 kg aan capaciteit, waardoor het ideaal is voor grotere gezinnen of mensen die veel was hebben. Naast de hierboven genoemde functies, biedt de LG wasmachine 9 kg ook:

 • Inverter Direct Drive-motor: Dit is een motor die minder energie verbruikt en minder lawaai maakt dan traditionele wasmachinemotoren.
 • TurboWash-technologie: Dit zorgt ervoor dat de wasmachine 30 minuten sneller werkt dan andere wasmachines, terwijl het nog steeds dezelfde resultaten levert.
 • Stoomtechnologie: Hiermee kunt u uw kleding stomen, waardoor uw kleding er frisser en schoner uitziet.

De beste LG wasmachine met 9kg vulgewicht: LG GC3V409N

LG GC3V409N5

De LG GC3V409N5 is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A en een geluidsniveau van maximaal 71 decibel, wat relatief stil is. Met 9 kilogram vulgewicht heb je extra veel plek voor je beddengoed en met het stoomprogramma worden bacteriën en allergenen verwijderd. Ook is er een programma voor gevoelige huid of allergieën, donsdekens, sportkleding of fijne was. De AI DD motor past de instellingen aan de stof aan, zodat je favoriete outfit langer mooi blijft.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs

De LG Wasmachine voor 8 kg

De LG wasmachine 8 kg is een van de meest populaire modellen van LG. Deze wasmachine biedt een capaciteit van 8 kg, waardoor het ideaal is voor gezinnen van 3-4 personen. De wasmachine heeft een stijlvol design en een aantal handige functies, waaronder:

 • Direct Drive-motor: Deze motor heeft minder bewegende onderdelen dan traditionele wasmachinemotoren, waardoor er minder slijtage optreedt en de wasmachine stiller en duurzamer is.
 • 6 Motion DD-technologie: Deze technologie zorgt ervoor dat de wasmachine zes verschillende bewegingen maakt, waaronder schrobben en rollen, voor een grondige en effectieve reiniging.
 • SmartThinQ-technologie: Hiermee kunt u de wasmachine bedienen en monitoren met behulp van de LG wasmachine app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

De beste LG wasmachine met 9kg vulgewicht: LG GC3V708S2 TurboWash 39

LG GC3V708S2 TurboWash 39

De LG GC3V708S2 TurboWash 39 wast snel en energiezuinig kleine en grotere wasbeurten, waardoor je bijvoorbeeld het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer kunt wassen. Het TurboWash programma zorgt ervoor dat je favoriete outfit in 39 minuten schoon is, terwijl de Steam+ optie je kleding en beddengoed extra goed schoonmaakt door allergenen en bacteriën te verwijderen en kreukels te verminderen. Daarnaast zorgt de AI DD technologie ervoor dat je outfits langer mooi blijven, omdat de automaat naast het gewicht ook de zachtheid van je wasgoed meet en de trommelbewegingen hierop aanpast, waardoor je kleding minder snel slijt.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs

LG Wasmachine App

De LG wasmachine app is een handige app waarmee u uw LG wasmachine kunt bedienen en monitoren vanaf uw smartphone of tablet. Met de app kunt u de wasmachine starten, pauzeren of stoppen, de wascyclus selecteren en de voortgang van de wascyclus bekijken. De app biedt ook handige functies zoals het ontvangen van meldingen wanneer de wascyclus is voltooid, en het op afstand starten van de wasmachine, zodat uw kleding klaar is wanneer u thuiskomt.

LG Wasmachine Storingen en Resetten

Hoewel LG wasmachines betrouwbaar zijn, kunnen ze soms storingen vertonen. Als uw LG wasmachine niet correct werkt, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen voordat u professionele hulp inroept.

Als de wasmachine niet start, controleer dan of deze is aangesloten op een stopcontact en of de stroom is ingeschakeld. Controleer ook de deur van de wasmachine om te zien of deze goed gesloten is. Als de wasmachine nog steeds niet start, kunt u de wasmachine resetten. Om dit te doen, schakelt u de wasmachine uit en haalt u de stekker uit het stopcontact. Wacht vervolgens een paar minuten voordat u de stekker weer in het stopcontact steekt en de wasmachine weer inschakelt.

Als de wasmachine een foutcode weergeeft, kunt u deze opzoeken in de handleiding van de wasmachine of op de website van LG. Als u de foutcode niet kunt oplossen, neem dan contact op met een professionele monteur.

LG Wasmachine Aanbiedingen

Als u op zoek bent naar een LG wasmachine, kunt u profiteren van aanbiedingen en kortingen om geld te besparen op uw aankoop. Veel retailers bieden seizoensgebonden kortingen en speciale promoties aan. Bovendien kunt u online zoeken naar aanbiedingen en prijsvergelijkingen om de beste deal te vinden.

Conclusie

Een LG wasmachine kan een uitstekende keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar innovatie, stijl en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar de LG wasmachine 8 kg of de LG wasmachine 9 kg, deze wasmachines bieden handige functies zoals Direct Drive-motoren, 6 Motion DD-technologie en SmartThinQ-technologie. Met de LG wasmachine app kunt u uw wasmachine bedienen en monitoren vanaf uw smartphone of tablet. Als u te maken krijgt met een storing, kunt u de wasmachine resetten voordat u professionele hulp inroept. Tot slot kunt u profiteren van aanbiedingen en kortingen om geld te besparen op uw aankoop. Kortom, LG wasmachines bieden innovatie en stijl gecombineerd met betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen

Is LG een goede wasmachine?

Ja, LG staat bekend om zijn betrouwbare en innovatieve wasmachines met handige functies zoals Direct Drive-motoren en SmartThinQ-technologie.

Hoe lang gaat een LG wasmachine mee?

Een LG wasmachine kan, afhankelijk van het model en het gebruik, gemiddeld tussen de 8 en 12 jaar meegaan.

Hoe lang garantie op LG wasmachine?

De garantie op een LG wasmachine kan variëren per model en land. Over het algemeen biedt LG echter een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid.

Is LG een Duits merk?

Nee, LG is een Zuid-Koreaans bedrijf.

Waar komt het merk LG vandaan?

LG is een afkorting voor "Lucky Goldstar". Het bedrijf werd opgericht in 1958 in Zuid-Korea en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk op het gebied van elektronica en huishoudelijke apparaten.