De beste Haier wasmachines

Wasmachines zijn een onmisbaar apparaat in vrijwel elk huishouden. Er zijn vele merken en modellen om uit te kiezen, maar in dit artikel zullen we ons richten op Haier wasmachines. Haier is een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten ter wereld en biedt een breed scala aan wasmachines aan. We zullen hun kenmerken, voordelen en nadelen bespreken en je helpen bij het kiezen van de beste Haier wasmachine voor jouw behoeften.

Onze favorieten

Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Onze favoriet

Met de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 wasmachine haal je een energiezuinig apparaat in huis (energieklasse A) met een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je al je beddengoed, handdoeken of kleding van de hele week in één keer kunt wassen. De beladingssensor past ieder programma aan op je was, waardoor je ook kleine wasjes energiezuinig kunt wassen. Daarnaast heeft de wasmachine een Refresh programma waarmee je je gedragen shirt snel opfrist met stoom zonder het te wassen en een Anti-Allergie programma dat bacteriën en allergenen verwijdert op een hogere temperatuur.

 • Kwaliteit
 • Geluidsniveau
 • Gebruiksvriendelijk
Haier HW100-B14979 I-Pro Series 7

2e beste keuze

De Haier HW100-B14979 I-Pro Series 7 is een ruime, energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 10 kilogram, waardoor je extra veel ruimte hebt voor je was. Door de koolborstelloze Direct Motion motor heb je weinig last van lawaai met een geluidsniveau van maximaal 69 decibel. De automaat heeft programma's voor verschillende soorten wasgoed, zoals katoen, wol, dons en babykleding. Daarnaast heeft de wasmachine ook een i-Refresh functie, waarmee je bacteriën met stoom kunt verwijderen. Met energieklasse A bespaar je tot wel €290,- over de gemiddelde levensduur van de wasmachine.

 • Kwaliteit
 • Geluidsniveau
 • Gebruiksvriendelijk
Haier HW70-B14636N

3e beste keuze

Met de Haier HW70-B14636N was je energiezuinig kleinere wasjes kreukvrij schoon. De trommel heeft een capaciteit van 7 kilogram en is daarmee geschikt voor 1 of 2 personen. Met de tiptoets Stoom voeg je stoom toe aan het eind van elk programma, waardoor kreukels met 30% verminderd worden en bacteriën en allergenen verwijderd worden. De energieklasse A zorgt voor een zeer energiezuinig wasresultaat, terwijl de beladingssensor het verbruik aanpast op de lading. We raden het gebruik van een tussenstuk af en als je een droogkast hebt, plaats je deze best naast de wasmachine.

 • Kwaliteit
 • Geluidsniveau
 • Gebruiksvriendelijk

Op deze pagina:

Alle informatie over Haier

Haier is een Chinese multinational die werd opgericht in 1984 en sindsdien een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten ter wereld is geworden. Het bedrijf produceert alles, van wasmachines tot koelkasten en airconditioners, en heeft vestigingen over de hele wereld.

De wasmachines van Haier zijn ontworpen om betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar te zijn. Ze bieden een breed scala aan functies en programma's om aan de behoeften van verschillende huishoudens te voldoen.

Voordelen van Haier wasmachines

Betaalbaarheid

Haier wasmachines zijn betaalbaar in vergelijking met andere merken. Dit betekent dat je een betrouwbare en efficiënte wasmachine kunt krijgen zonder de bank te breken.

Grootte en capaciteit

Haier wasmachines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor elk huishouden, ongeacht de grootte.

Efficiëntie

Haier wasmachines zijn energie-efficiënt en water besparend, wat betekent dat je geld kunt besparen op je energie- en waterrekening.

Verschillende programma's

Haier wasmachines bieden verschillende wasprogramma's voor verschillende soorten kleding en stoffen, waardoor je kleding zacht en schoon blijft zonder beschadigd te raken.

Snelle wasprogramma's

Haier wasmachines hebben snelle wasprogramma's waarmee je je kleding snel en efficiënt kunt wassen. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt of als je snel schone kleding nodig hebt.

Stilte

Haier wasmachines zijn stil in gebruik, waardoor je ze op elk moment van de dag of nacht kunt gebruiken zonder dat je buren of huisgenoten worden gestoord.

Wat is de beste Haier wasmachine?

Om de beste Haier wasmachine te kiezen, moet je rekening houden met een aantal factoren. Hier zijn enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden:

Capaciteit: Kies een Haier wasmachine met de juiste capaciteit voor jouw huishouden. Als je alleen woont of met z'n tweeën bent, heb je waarschijnlijk geen machine nodig met een grote capaciteit. Als je echter een groot gezin hebt, is het belangrijk om een machine te kiezen met een grote capaciteit, zodat je in één keer meer was kunt doen.

Energie-efficiëntie: Kies een Haier wasmachine die energie-efficiënt is, omdat dit je geld zal besparen op je energierekening. Let op het energielabel van de machine en kies een model met een hoog label, zoals A++ of A+++.

Programma's: Kies een Haier wasmachine met de juiste wasprogramma's voor jouw behoeften. Als je veel delicate stoffen hebt, kies dan een model met programma's voor delicaat wasgoed en wol. Als je veel sportkleding hebt, kies dan een model met programma's voor sportkleding. Als je vaak babykleding wast, kies dan een model met programma's voor babykleding.

Prijs: Kies een Haier wasmachine die binnen je budget past. Haier wasmachines zijn over het algemeen betaalbaar, maar de prijs kan nog steeds variëren afhankelijk van het model en de functies die je kiest.

Klantrecensies: Bekijk klantrecensies van Haier wasmachines voordat je er een koopt. Dit kan je helpen om inzicht te krijgen in de ervaringen van andere klanten met het model dat je overweegt en of het de moeite waard is om te kopen.

De beste Haier wasmachine volgens onze test:

Haier HW80-B14939 i-Pro 3 Silence

Met de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 wasmachine haal je een energiezuinig apparaat in huis met energieklasse A. Met een vulgewicht van 8 kilogram was je niet alleen kleine ladingen, maar ook het beddengoed van 2 of 3 personen. De beladingssensor past ieder programma aan op je was, waardoor je nooit meer energie of water verbruikt dan nodig. Met het Refresh programma fris je je gedragen shirt snel op met stoom zonder het te wassen en met het Anti-Allergie programma verwijder je bacteriën en allergenen op een hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van allergieën.

 • Kwaliteit
 • Geluidsniveau
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs

Conclusie

Haier wasmachines bieden een breed scala aan functies en programma's, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten huishoudens. Ze zijn energie-efficiënt, betaalbaar en stil in gebruik, en bieden snelle wasprogramma's en programma's voor specifieke kleding- en stofsoorten.

Hoewel Haier wasmachines niet in alle regio's even bekend zijn en er soms kwaliteitsproblemen zijn gemeld, zijn deze problemen niet anders dan bij andere wasmachine merken. Het is belangrijk om rekening te houden met de capaciteit, energie-efficiëntie, programma's, prijs en klantrecensies bij het kiezen van de beste Haier wasmachine voor jouw behoeften.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en betaalbare wasmachine, dan is Haier een merk dat het overwegen waard is. Met hun brede assortiment aan modellen en functies, is er zeker een Haier wasmachine die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Veelgestelde vragen

Is Haier een goede wasmachine?

Ja, Haier wasmachines zijn over het algemeen betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar. Ze bieden verschillende programma's en capaciteiten aan om aan de behoeften van verschillende huishoudens te voldoen. Echter, net als bij elk ander merk, kunnen er af en toe kwaliteitsproblemen optreden.

Van wie is het merk Haier?

Haier is een Chinees bedrijf dat in 1984 werd opgericht. Het is een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten ter wereld en heeft vestigingen in meer dan 100 landen.

Hoe lang gaat een Haier wasmachine mee?

De levensduur van een Haier wasmachine kan variëren afhankelijk van hoe vaak deze wordt gebruikt en hoe goed deze wordt onderhouden. Over het algemeen gaan wasmachines van goede kwaliteit, waaronder Haier wasmachines, meestal 10 tot 15 jaar mee.

Hoe lang garantie op Haier wasmachine?

De garantie op een Haier wasmachine kan variëren afhankelijk van het model en de locatie waar deze is gekocht. Over het algemeen biedt Haier een garantie van 2 tot 5 jaar op hun wasmachines. Het is echter belangrijk om de garantievoorwaarden te lezen voordat je een aankoop doet, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het model.

Haier HW70-B14636N

Onze favoriet

Met de Haier HW70-B14636N was je energiezuinig kleinere wasjes kreukvrij schoon. De trommel heeft een capaciteit van 7 kilogram en is daarmee geschikt voor 1 of 2 personen. Met de tiptoets Stoom voeg je stoom toe aan het eind van elk programma, waardoor kreukels met 30% verminderd worden en bacteriën en allergenen verwijderd worden. De energieklasse A zorgt voor een zeer energiezuinig wasresultaat, terwijl de beladingssensor het verbruik aanpast op de lading. We raden het gebruik van een tussenstuk af en als je een droogkast hebt, plaats je deze best naast de wasmachine.

Bekijk prijs